Rico Saridin over illegaal optreden: “De focus is meer op zichzelf”

De veelzijdige Rico Saridin is vanaf zijn 15e jaar actief in de muziekscene. In gesprek met de krant vertelt Rico, dat hij zich voornamelijk bezighoudt met talenten en dat zijn focus voornamelijk erop gericht is om een push te geven aan talenten. Bij het ontdekken van zo’n talent werkt hij het uit.

Velen weten niet, dat Rico van huis uit drummer is en zich verder is gaan ontwikkelen voor wat betreft het bespelen van andere muziekinstrumenten. Hij bespeelt onder andere de basgitaar.

Het illegaal optreden haalt steeds het nieuws, diverse flyers doen de ronde, illegale evenementen en feestjes zijn steeds de headlines. Rond het gebeuren momenteel zegt Rico, dat meer de focus wordt gelegd op zichzelf als artiest en men denkt niet aan de medemens. 

“Er wordt geen rekening gehouden met elkaar. Er wordt door Volksgezondheid steeds voorlichting gegeven dat je ondanks de vaccinatie nog besmet kan raken en dus ook je medemens kan besmetten. Het is de verantwoordelijkheid niet alleen van de organisatoren en artiesten, maar van iedereen, dat wij niet vergeten dat Covid-19 geen grap is. Het zou verantwoordelijk zijn als wij bijvoorbeeld met inachtneming van de Covid-protocollen een optreden geven. Een eigen ervaring is een optreden rond kerst. Met de mondkap op heb ik een basgitaar mogen bespelen. Het is prima verlopen en als muzikant ben je vooral meer met je handen aan de slag”. 

Voor het jaar 2022 mogen volgers en fans verwachten, dat Rico zal doorgaan met zijn oorspronkelijke doelstelling, een push geven aan talenten en hij zal persoonlijk meer naar buiten treden.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!