Belfort: “Geen gesprekken met hoofdbestuur ABOP”

Het Assembleelid Edward Belfort zegt aan Dagblad Suriname geen behoefte te hebben aan gesprekken in zijn hoedanigheid van bestuurslid van de ABOP met zijn partij. Hij merkt op wel lid van de ABOP te zijn.

Opmerkelijk is, dat hij niet in was gegaan op een uitnodiging van zijn partij aanwezig te zijn op een partijbijeenkomst. Hij geeft aan, dat het voeren van gesprekken geen zin heeft, aangezien de fout nooit bij de leiding van de partij ligt. Belfort zegt wel te zullen blijven opkomen voor de belangen van het volk, aangezien zij op hem heeft gestemd. Aan het volk zal hij verantwoording blijven afleggen, maar niet aan het bestuur van de partij, laat hij verder weten.

Volgens het Assembleelid volgt het volk de ontwikkelingen in de politiek op de voet. Of hij met een nieuwe politieke partij komt, laat hij in het midden. Belfort heeft vaak aangehaald, dat Suriname toe is aan iets ‘nieuws’, maar heeft niet verder gespecificeerd wat hij daarmee precies bedoelt. “Komt tijd, komt raad”, reageert hij kort.

Belfort laat verder weten zijn werk te zullen blijven doen namens de ABOP in De Nationale Assemblee. Over zijn vooruitzichten voor het jaar 2022 merkt hij op, dat dit een nog harder jaar dan 2021 zal worden.

RB 

error: Kopiëren mag niet!