Tjatjie: “Tal van muziekprojecten op agenda voor 2022”

Een bekende Surinaamse artiest is Tjatjie. De zanger geeft het volgende aan in gesprek met de entertainment redactie van Dagblad Suriname. Volgens Tjark Bel, zoals de artiest in het echt heet, was zijn jaarsluiting op zijn plek.

Alle fans en muziekliefhebbers mogen heel wat producties in het nieuwe jaar verwachten, waaronder samenwerkingen en een eigen poku voor de oma’s, onze senioren burgers.

Er gaat een video viraal waarin Tjatjie en Enver Panka zijn gespot en een zingende boodschap hebben uitgevoerd voor een bruidspaart tijdens een huwelijksplechtigheid. Tjatjie bevestigt, dat er genoeg muziek is en men mag hem en Enver van te voren benaderen indien er behoefte is aan zo’n zingende boodschap.

Met het nummer ‘Kon Go’ heeft Tjatjie bekendheid verkregen in de muziekscene en enkele andere songs, samenwerkingen met de vocals van hem zijn ‘Kankan man’, ‘Brada’ en ‘Drama’ (zie hieronder).

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!