Sonu Sood deelt 1000 fietsen uit aan scholieren en maatschappelijk werkers in zijn woonplaats Moga

Sonu Sood noemde het jaar 2021 naar zijn naam met zijn niet-aflatende dienst om de natie te helpen in de strijd tegen Covid-19. Nu we 2022 binnen stappen, is de held van het land weer terug met een ander broodnodig initiatief, Moga di Dhi (Moga Ki Beti).

De acteur deelde samen met zijn zus Malvika Sood Sachar 1.000 fietsen uit aan schoolmeisjes en maatschappelijk werkers van Moga. Studenten uit ongeveer 40-45 dorpen in de buurt van Moga zullen profiteren van de campagne van Sonu Sood.

Terwijl hij sprak over de oorzaak, zei Sonu Sood: “De afstand tussen school en huis is erg lang, waardoor het moeilijk is voor de studenten om lessen bij te wonen in de extreme kou. Om hen te helpen het probleem te beteugelen, streven we ernaar verdienstelijke meisjes studenten uit klasse 8 tot en met 12 fietsen te schenken. Met onze actie geven we deze fietsen ook aan maatschappelijk werkers.”

Leraren van overheidsscholen hebben deze verdienstelijke leerlingen met een kansarme achtergrond geïdentificeerd. Voor onervaren mensen is Malvika Sood Sachar een gevierd filantroop en heeft ze actief samengewerkt met de Sood Charity Foundation.

error: Kopiëren mag niet!