John Abraham en zijn vrouw Priya Runchal testen positief op Covid-19, ervaren milde symptomen

Acteur-producent John Abraham en zijn vrouw Priya Runchal zijn positief getest op Covid-19. Het koppel zit momenteel thuis in quarantaine en heeft milde symptomen. De acteur deelde maandag het nieuws op Instagram Stories en onthulde dat hij een paar dagen geleden in contact was gekomen met een Covid-positief persoon.

Maandag schreef hij: “Ik kwam drie dagen geleden in contact met iemand van wie ik later hoorde dat hij Covid had. Priya en ik zijn positief getest op Covid. We zijn thuis in quarantaine geplaatst, dus we hebben met niemand anders contact gehad.”

“We zijn allebei gevaccineerd en hebben milde symptomen. Blijf alsjeblieft gezond en doe je maskers op,” voegde hij eraan toe.

Het nieuws kwam binnen nadat verschillende andere Bollywood-acteurs, waaronder Mrunal Thakur, Nora Fatehi, Shilpa Shirodkar en Arjun Kapoor, positief hebben getest op Covid-19. Vorige week testte producer Rhea Kapoor en haar man Karan Boolani, Arjuns zus Anshula Kapoor ook positief.

error: Kopiëren mag niet!