Expositie UDUBAKI deel 2 van 7 tot en met 29 januari

Readytex Art Gallery staat bekend om het presenteren van kunstwerken middels exposities. De gallery heeft voor kunstliefhebbers goed nieuws. De krant verneemt het volgend betreffende de aankomende expositie in de Readytex Art Gallery.

Na een vlot verloop van de groepsexpositie ofwel kunstmanifestatie UDUBAKI staat de gallery gereed met Expositie UDUBAKI deel 2 en het geheel zal plaatsvinden van 7 tot en met 29 januari. 

Met UDUBAKI deel 2 richt curator-in-residence Miguel Keerveld zich op beelden en/of sensaties die verwijzen naar het vrouwelijke en herinneren aan het innerlijk kind. Vanuit deze thema’s selecteerde hij voor de maand januari werk van Hanka Wolterstorff, Paul Chang, Reinier Asmoredjo, Rinaldo Klas, Roddney Tjon Poen Gie, Wilgo Vijfhoven, Humphrey Tawjoeram, Danasion Akobe (aka Dona) en Lola Ankarapi; de ‘local master’ is Kit-Ling Tjon Pian Gi. Bijzonder is dat in deze expositie werk van Remy Jungerman te zien is.

Ook dit deel van UDUBAKI bouwt voort op artistieke onderzoekingen en conversaties over de rol van ‘Alakondre’ in Surinaamse kunst. Voor meer informatie betreffende de kunstwerken verwelkomt het team Readytex Art Gallery u graag op de expositie. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!