Bestaan er buiten aardse wezens?

Sinds de mensheid bestaat gelooft de mens dat er buiten deze aarde ook nog leven moet zijn.
Sanjay Choenni, ICT consultant, directeur van Network Services and Devices NV gelooft er sterk in dat er buiten ons nog anderen moeten zijn. “Het zal heel onwaarschijnlijk zijn dat van het hele zonnestelsel de aarde de enige planeet is, waarop zich levende wezens bevinden”, aldus Choenni in gesprek met Faried Pierkhan in het RBN-programma Kal Aaj Aur Kal (klik op deze link om het gehele gesprek te zien: https://www.youtube.com/watch?v=tAr9C2edh5w.

Het begon zo
Toen Choenni in 1990 met een groep naar Parijs vertrok en zij uit het vliegtuig stapten, zag hij rare flitsen in de lucht. Deze waren op grote afstand, maar toch waren het hele duidelijke flitsen. Deze flitsen dansten heen en weer. Dit was het begin voor Choenni’s interesse in buitenaardse wezens. Hij ging toen meer erover lezen. Door de jaren heen kreeg Choenni een sterk vermoeden, dat mensen niet de enige levende wezens op aarde zijn. 

Hoe zien buitenaardse wezens eruit?
Op de vraag hoe de buiten aardse wezens eruit zien gaf Choenni een heel logisch antwoord. “Net zoals mensen verschillend zijn, zijn ook de buiten aardse wezens verschillend.” Hoe buitenaardse wezens eruit zien, kan verschillende kanten op. Er zijn vele documentaires die aanduiden, dat er buitenaardse wezens bestaan. We kunnen dan concluderen dat de buitenaardse wezens bekend zijn met de aarde, aldus Choenni.

Buitenaardse wezens zijn bezig het heelal te observeren
Volgens Choenni zijn buitenaardse wezens bezig het heelal te observeren. Zo is de mens ook bezig te observeren. “Zie het zo, net zoals de buitenaardse wezens het heelal observeren, zijn wij ook bezig het heelal te observeren om te weten te komen of er werkelijk buitenaardse wezens bestaan.”

Zonnestelsels
Volgens Choenni zijn er verschillende zonnestelsels. Wij weten dan ook niet of de buitenaardse wezens van deze zonnestelsel zijn of van een andere. “Maar zeker is zeker, er bestaan werkelijk buitenaardse wezens.”

P. Gr.

error: Kopiëren mag niet!