UFO’s en Aliens… “Bestaan die echt”???

Sinds de mensheid bestaat en sinds we weten dat er leven op aarde is gelooft de mens op de een of andere manier dat er meer is tussen hemel en aarde. Martin Panday, docent internationaal toerisme en management, gelooft dat er meerdere wezens op aarde moeten zijn. “Als kleine jongen op de MULO-school heb ik een spreekbeurt over aliens gehouden. Vanaf dat moment heeft dat mij niet meer losgelaten”, aldus Panday in gesprek met Dagblad Suriname. Martin ging verder op onderzoek uit over buitenaardse wezens. 

Must UfO-meldpunt Suriname
Een paar jaar geleden werd in Suriname een organisatie opgericht, te weten het MUST UFO Suriname territorium, waarvan Martin lid was. De organisatie bestaat overigens niet meer, maar hij heeft zich door de jaren heen steeds meer verdiept in deze materie. Martin: ”Hoe verder je graaft des te meer vragen je jezelf zult stellen, waarop je geen antwoord zult krijgen.”

De meest gestelde vragen
UFO staat voor Unidentified Flying Object, dus een ongeïdentificeerd vliegend object.
Vragen die bij mensen opkomen zijn:
– “Wat zijn die UFO’s”?
– “Waar komen die vandaan”?
– “Zijn ze buitenaards of zijn ze aards”?

Theorie
“Er is een theorie die zegt, dat het om spionage toestellen gaat van de Verenigde Staten, China, Rusland of een andere mogendheid. En omdat de UFO’s dikwijls in de lucht worden gezien, gaat men er spontaan vanuit dat ze uit de ruimte komen. Maar is dat wel zo”?
“Komen ze echt uit de ruimte of komen ze gewoon van de aarde? Er zijn gevallen bekend waarbij een UFO of UFO’s uit de zee kwamen. Dan is het ook nog zo, dat UFO’s niet iets van deze tijd zijn. Reeds in de oudheid speelde het fenomeen van de UFO’s al. Er zijn schilders die schilderijen van UFO’s hebben uitgebeeld. Het wordt pas interessant als we kijken naar het fenomeen aliens. Door ufologen en heel veel mensen wordt aangenomen dat aliens – buitenaardse wezens -, de UFO’s bestuderen. Dit komt doordat er gevallen door mensen, die aliens uit UFO’s zagen komen, zijn gemeld. Aan de andere kant is het ook aannemelijk dat er onbemande UFO’s zijn. Denk maar aan de drones. Het vliegt in de lucht en je bestuurt het.”

Waar komen de UFO’s  eigenlijk vandaag?
Dan is de vraag überhaupt, waar de UFO’s vandaan komen als de aliens in UFO’s gaan. “Komen ze van een andere planeet of komen ze van een andere demensie of komen ze van een andere tijd? Wat willen ze van ons? Willen ze ons bestuderen of willen ze helemaal niets van ons? De belangrijkste vraag is: Waarom zijn ze zo geheimzinnig?”
Martin heeft lang geleden in Nederland een documentaire gezien hierover en op de vraag waarom ze geen contact met ons zoeken en straight forward komen en vertellen wie ze zijn en wat ze doen, zei iemand iets heel scherps. “Als je een ruimte binnen stapt waar alleen maar kakkerlakken op de grond zijn, ga je toch niet aan de kakkerlakken vertellen wie je bent en wat je van plan bent te doen? Daarmee illustreerde de persoon de intelligentie van de aliens en de intelligentie van de mens dat er een heel groot verschil tussen die twee bestaat.”

Aliens zijn intellegenter dan mensen
We gaan ervan uit, dat aliens intelligenter zijn dan mensen, omdat wij veronderstellen dat ze uit een andere planeet of een andere demensie of uit een andere tijd komen En dat ze dat kunnen doen, bezitten ze een behoorlijke mate van intelligentie, want wij hebben die technologie niet om bijvoorbeeld terug te reizen in de tijd of naar een andere demensie.” Volgens Martin heeft de mens al moeite om naar de planeten die dichtbij de aarde liggen te reizen. “We kunnen dat wel, maar verder dan dat komen we eigenlijk nog niet.”

Nazca tekeningen
Er zijn genoeg aanwijzingen dat er uitermate aanwezigheid is geweest en met name in de oudheid, denk maar aan de Nasca tekeningen in Peru. Dat zijn hele grote tekeningen die je eigenlijk alleen kunt zien vanuit de lucht, en de mensheid kon nog niet vliegen in die tijd. Die tekeningen zijn per toeval ontdekt door een piloot die over dat gebied vloog. Ze zagen eerst dat het paden waren, maar pas toen de piloot erboven vloog, zag die dat het om hele grote tekeningen ging. En dit is niet waarschijnlijk dat mensen die zelf hebben gedaan. Het vermoeden bestaat dat het om buitenaardse machten gaat”.

Complot theorieën
Rond dit alles, dat er leven bestaat buiten aarde, zijn een heleboel complottheorieën. Met de opmars van Hollywood in de jaren ‘40 zijn er in de filmindustrie heel veel films over aliens gemaakt en op gegeven moment wil je wel gaan geloven dat aliens bestaan. Volgens Martin zijn dit juist de bewijzen uit de oudheid die in de films worden opgenomen. Je kunt dan niet spreken over een complottheorie. Als we er nu heel kritisch naar kijken, zien wij dat het bewijs echt in het verleden ligt en dat er werkelijk UFO’s en aliens bestaan.

P.Gr.

error: Kopiëren mag niet!