Beste prestatie in 2021 voor voorzitter bestuur VMS: “Goedkeuring jaarprogramma 2021/2022”


Voor de voorzitter van de Vereniging van Medici in Suriname (SVM), Mukesh Simbhoedatpanday, was zijn beste prestatie in persoonlijke sfeer voor 2021 “om onze bedrijfsvoering in gareel te houden en daarmee ook het hoofd boven water te houden ,ondanks de tegenslagen vooral bij het opzetten van ons landbouwbedrijf, dat wij moesten parkeren”, zo laat hij de redactie van Dagblad Suriname weten.

“In verenigingssfeer was de beste prestatie het jaarprogramma 2021/2022 voor de Vereniging van Medici in Suriname door de algemene ledenvergadering goedgekeurd te krijgen. Verder dat wij een prestatie van alle leden, met gezamenlijke inspanning van verpleegkundigen, paramedici de 3e en 4e Covid-19 golf met name van een redelijk tot een goed verloop mochten brengen.” 

“Ik wil gelijk van deze gebruik maken om namens alle leden onze vrienden, kennissen, de hele Surinaamse gemeenschap een gelukkig en gezond 2022 toe wensen. Gezondheid is niet te koop dus koester het”, aldus SVM-voorzitter Mukesh Simbhoedatpanday.

PK

error: Kopiëren mag niet!