NDP-fractie in Assemblee vraagt PG om onderzoek in kwestie HPSG

De oppositionale fractie van de NDP in de Nationale Assemblee heeft vorige week de Procureur-Generaal (PG) een schrijven gericht waarin de fractie vraagt een onderzoek in te stellen naar de kwestie van de zogeheten HPSG energie aankoopovereenkomst. Dit bevestigt NDP-fractieleider Rabin Parmessar zondag 2 januari tegenover Dagblad Suriname.

Hij wilde niet veel kwijt over de inhoud van het schrijven, dan te stellen, dat aan de PG het verzoek is gedaan om te onderzoeken of het aangaan van de overeenkomst volgens geldende wettelijke regelingen en of bepalingen is gegaan. Hij zegt te hopen, dat de PG voortvarend te werk zal bij de behandeling van het verzoek tot onderzoek.

De NDP-fractie zal later deze week nadere details verschaffen omtrent het verzoek aan de PG.

SS

error: Kopiëren mag niet!