Oma (62) en drie kleinkinderen (15, 10 en 8 jaar) komen bij woningbrand om het leven

Nieuwjaarsochtend is Suriname rond half vier opgeschrikt door een woningbrand aan de Mariestraat in Paramaribo die een oma van 62 jaar en drie van haar kleinkinderen in de leeftijd van 15, 10 en 8 jaar het leven heeft gekost. In de loop van de dag werd bekend dat het gaat om Sonia Badal en haar kleindochters Jyoti (15), Isha (10) en Bharti Parbhoe (8).

Van omstanders kregen agenten te horen, dat er mensen in de woning waren, aangezien zij personen hoorden gillen van pijn.

De inwonende zoon van de oma, tevens vader van de drie kinderen, de 35-jarige K.P., was ten tijde van de woningbrand aan het werk. Hij werd door een buurtbewoner van de brand in kennis gesteld, waarna hij heel gauw ter plaatse was. De oorzaak van de woningbrand is vooralsnog niet bekend.

De brandweer was snel ter plekke, maar hoefde slechts na te blussen. De verkoolde lichamen van de slachtoffers werden in de afgebrande woning aangetroffen.

De vier lichamen zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. De woning, die op het elektriciteitsnet was aangesloten, was niet tegen brand verzekerd.

De afdeling Forensische Opsporing en de politie van het politiebureau Munder zijn belast met het onderzoek van deze brand.

error: Kopiëren mag niet!