82 politieambtenaren bevorderd op terrein van Politieacademie

Tweeëntachtig ambtenaren van politie zijn woensdag 29 december bevorderd in de naast hogere rang. Twee agenten van politie tweede klasse zijn bevorderd tot agent van politie eerste klasse, waarna tachtig agenten van politie derde klasse bevorderd zijn tot agent van politie tweede klasse, zo laat het Korps Politie Suriname weten.

De bevorderden werden toegesproken door de plaatsvervangend korpschef commissaris van politie Henry Seedorf en de ministerie van Justitie en Politie mr. Kenneth Amoksi.

De bevorderingen vonden plaats bij de Politieacademie aan de Commewijnestraat. De korpsleiding feliciteert deze collega’s van harte met de behaalde mijlpaal binnen de politieorganisatie en wenst hen succes toe in hun carrière gang.

error: Kopiëren mag niet!