Salman Khan gebeten door een slang op zijn boerderij in Panvel

Superster Salman Khan is zondag in de late uurtjes gebeten door een slang op zijn boerderij in Panvel. Hij werd onmiddellijk naar het Kamothe-ziekenhuis in Navi Mumbai gebracht. Gelukkig was het geen giftige slang. De acteur heeft de behandeling ondergaan en is nu volledig hersteld.

Naar verluidt is de hand van Salman Khan gebeten door de slang. Hij kreeg een antigifmedicijn toegediend en na enkele uren observatie mocht de acteur naar huis. Hij is op 26 december om 9 uur ’s ochtends ontslagen en is momenteel in zijn boerderij aan het rusten.

Salman Khan ging naar zijn boerderij om zijn 56e verjaardag te vieren toen het incident plaatsvond. Op dat moment zat hij met een paar vrienden in de tuin te praten. De tuin van Salman’s boerderij is enorm. Nu hij goed hersteld is, wordt er gespeculeerd dat hij een grote bash zal organiseren.

Ondertussen kondigde de acteur op het werkfront officieel het vervolg van Bajrangi Bhaijaan aan tijdens de RRR-pre-release in Mumbai vorige week. Het vervolg wordt geschreven door S S Rajamouli’s vader, K.V. Vijayendra Prasad, die ook de originele film schreef.

error: Kopiëren mag niet!