Roofoverval Cassipora, 2 doden en 6 gewonden

In de ochtend van woensdag 29 december heeft er een roofoverval plaatsgevonden te Cassipora, in het district Para. Bij dit voorval hebben de daders – een groep van zeker tien personen in drie voertuigen – op diverse voertuigen geschoten. 

De redactie van Dagblad Suriname heeft uit betrouwbare bron vernomen dat er 2 doden zijn te betreuren. 6 personen zijn gewond geraakt. Het gaat hierbij om bewoners van het dorp. De politie is bezig met het onderzoek.

Vanwege de ontstane gewelddadige situatie in het Carolina gebied zal er voorlopig geen verkeer worden toegelaten tot het gebied, zo laat de districtscommissaris van Para, Marlene Joden, in een bekendmaking weten.

Achter in de middag deelde minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie in de Nationale Assemblee mee, dat acht verdachten zijn aangehouden.

SK

error: Kopiëren mag niet!