Doelstellingen van Yash Naipal als Man of the World Suriname 2021

De 23-jarige Yash Naipal draagt de titel van Man of the World Suriname 2021. In gesprek met Dagblad Suriname vertelt Naipal, dat hij momenteel medisch student is en ondernemer in de productie sector. Daarnaast is één van zijn beste kwaliteiten volgens Yash dat hij zich te allen tijde kalm en positief blijft in alle situaties.

Als hobby heeft hij sporten namelijk krachttrainingen. Daarnaast is hij een heel avontuurlijk mens en houd ervan om te experimenteren met alles wat er op pad komt. Het laatste heeft zich ook voorgedaan met de verkiezingen van Man of the World Suriname. Yash zag de flyers van de auditie in december 2019 rondgaan op social media en raakte een beetje geïnteresseerd. De durf om aan te melden had hij echter niet, omdat hij nooit eerder aan een competitie dat te maken had met fashion of mode had meegedaan. De organisatie had al een lounge gehad met 20 heren, maar er kwam een uitvaller, toen werd Naipal door de National Director benaderd om de plek te vullen, zodat ze verder konden gaan met een volledige groep. Zodoende had hij onmiddellijk ja gezegd voor deelname, want het was een moment van nu of nooit. Yash Naipal zit niet in de modellenwereld, maar gaandeweg het traject van verkiezingen is hij wel benaderd door bedrijven voor commercials en ook veel meer geïnteresseerd geraakt. 

“Als winnaar van Man of the World Suriname 2021 wil ik een rolmodel zijn van inspiratie, hoop en zelfvertrouwen onder de jongeren van Suriname. Als jonge Surinamer wil ik me aandacht speciaal richten op de jongeren, om ze te motiveren en te inspireren dat ze alles kunnen bereiken in het leven zolang ze gefocust en doel gericht werken. Deelname aan zo een mannelijke verkiezing is een heel unieke ervaring geweest. Als individu ben ik heel veel gegroeid op persoonlijk niveau. Het is een heel leerrijk traject geweest, waar ik meer zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen heb kunnen opbouwen. Mijn boodschap aan alle heren in Suriname over mode en fashion is, als het echt je passie, ga ervoor, laat niemands mening je tegenhouden om je maximale potenties in deze branche te ontplooien”. 

Tenslotte wil Man of the World Suriname 2021 aan een ieder meegeven om vreedzaam en liefdevol met elkaar te zijn. Aan degenen die wat meer op hun tafel, het te delen met degenen die het wat minder hebben in deze moeilijke periode. “Aan alle jongeren wil ik zeggen, geef nooit op, ga voor al je doelen die je voor ogen hebt. Door consistentie, focus en doelgericht te werken kan je alles bereiken in het leven”, aldus Man of the World Suriname 2021 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!