‘Atrangi Re’ wordt de meest bekeken film op de release dag

Atrangi Re verbrak alle records en zorgde voor de grootste openingsdag op Disney+ Hotstar. Geregisseerd door Aanand L Rai en geproduceerd door Bhushan Kumar, Color Yellow Production en T-series had de film het hoogste aantal kijkers ooit voor een nieuwe film op de release dag op het streamingplatform. Kijkers betuigen hun liefde voor het magische duo Dhanush en Sara Ali Khan, Akshay Kumar’s uitstekende prestaties en AR Rahman’s zangerige score. Abonnees van Disney+ Hotstar uit heel India zijn nu verslaafd aan zijn magische film, beschikbaar in het Hindi en Tamil.

“We zijn heel blij met de waardering die we hebben gekregen voor onze film Atrangi Re. Ons platform is gericht op het presenteren van baanbrekende, onconventionele en vermakelijke verhalen en Atrangi Re past perfect bij dat doel. Atrangi Re is een uniek en magisch verhaal dat prachtig tot leven is gebracht door regisseur Aanand L Rai, met enkele van de grootste sterren van de industrie op het hoogtepunt van hun vak”, zei Gaurav Banerjee, Head, Content Disney+ Hotstar en HSM Entertainment Network, Disney Star India.

De film is geregisseerd door Aanand L Rai en geschreven door Himashu Sharma en wordt nu exclusief gestreamd op Disney+ Hotstar.

Eerder hadden verschillende big-budget bannerfilms, waaronder Akshay Kumar’s Laxmii, Radhika Madan en Sunny Kaushal’s Shiddat en Shilpa Shetty’s Hungama 2, ook een OTT-release op Disney+Hotstar vanwege de Covid-19-beperkingen. Van al deze slaagde Laxmii erin om bovenaan de hitlijsten te komen in termen van kijkers, gevolgd door Hungama 2 en Shiddat.

error: Kopiëren mag niet!