Artiest Yur Calma staat gereed voor release van nieuwste song “Sontin”

Yurvin Seedorf met als artiestennaam Yur Calma is actief bezig in de muziekwereld. De artiest heeft gewerkt aan een nieuw muziekproject getiteld “Sontin”. De song “Sontin” gaat over dat jij als mens nooit mag opgeven om je doel te willen bereiken. Soms is het een beetje zwaar omdat er veel negativiteit op je afkomt, maar dat alles moet je weer omzetten in positiviteit.

“Ik heb zelf ook dieptepunten gekend en nooit opgegeven en zo wilde ik deze boodschap delen met de mensen van als ik het kan moeten jullie het ook kunnen vooral in deze moeilijke tijd moet je sterk kunnen zijn en met dit nummer wil ik ze stimuleren om niet te vergeten dat er altijd een weg is als je iets wil bereiken hoe hobbelig deze ook is. Voor de toekomst wil ik muziek blijven maken en delen met de mensen wat ik ga doen kan ik nog niet zeggen omdat ik altijd met mijn gevoel werk, maar een ding is zeker, mijn liefde voor muziek is altijd groot” zegt Yur Calma in gesprek met Dagblad Suriname.

Yurvin Seedorf is behalve artiest ook werkzaam als buschauffeur. Hij begon officieel op zijn 11e met muziek (Earthquake brassband). Het balletje begon volgens de zanger te rollen toen zijn talent werd erkend door kaskawina formatie Ondrofeni en hij een onderdeel werd van jong Ondrofeni. Meeste ervaring heeft hij mogen opdoen met Next Level Music Band.

“Ik was toen een tijdje woonachtig in Suriname en zodoende heb ik ook gezien hoe het allemaal te werk gaat. Daarvoor kon ik overal van alles een beetje proeven op gebied van muziek. Ik hou me voornamelijk bezig met Surinaams muziek, maar sinds kort ook bezig met urban muziek” aldus de artiest tot slot. Muziekliefhebbers mogen deze week uitkijken naar de release van “Sontin”. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!