15-jarige jongen opgepakt in zaak vermoorde vrouw (50) Kwattaweg

Rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten hebben zaterdag 25 december de 15-jarige N.R. op een woonadres te Paramaribo opgespoord en aangehouden. De jongen kon worden aangehouden, na bekomen en uitgewerkte informatie, als als verdachte van de moord op de 50-jarige vrouw Zhenjie Yang. Dit meldt het Korps Politie Suriname.

Het slachtoffer werd in de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 december in een huurwoning aan de Kwattaweg om het leven gebracht.

De obductie op het lichaam van de vrouw heeft intussen plaatsgevonden en daarbij is komen vast te staan dat de vrouw door verstikking om het leven is gekomen. 

De jeugdige verdachte heeft nog niet volledig verklaard wat zich precies heeft voorgedaan. Het is niet uitgesloten dat er in deze zaak meerdere aanhoudingen zullen worden verricht.

Het lijk van de vrouw is nog niet afgestaan aan de nabestaanden. De 15-jarige N.R. is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Vanwege zijn jeugdige leeftijd is hij ondergebracht in het jeugdcellenhuis van het Opa Doelie Doorgangscentrum.

error: Kopiëren mag niet!