82 personen maandag positief getest op Covid uit 573 testen – Geen enkele patiënt aan het coronavirus overleden

Aan het coronavirus is maandag 27 december geen patiënt overleden. Het totaal aantal aan het virus overleden personen bedraagt – sinds het begin van de pandemie medio maart 2020 – 1.187, zo is te zien op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) waar een zogenoemd dashboard dagelijks rond tien uur ‘s avonds de Covid-cijfers publiceert.

82 Personen werden positief getest (dinsdag 36, woensdag 20, donderdag 24, vrijdag 21, zaterdag 15 en zondag 15), 573 testen zijn uitgevoerd en volgens het dashboard is 1 patiënt maandag genezen verklaard. 

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen maandag 3  patiënten en in totaal liggen 10 personen met het virus in een ziekenhuis. De BOG Covid-19 dashboard toont 27 december twee personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 51.683.

PK

error: Kopiëren mag niet!