John van Coblijn: “Laten we de kans die we nu krijgen grijpen”

Onlangs liet president Chandrikapersad Santokhi zich nogal positief uit over het komend jaar. Volgens de president zal het in 2022 beter gaan met het land en de bevolking. John van Coblijn blijkt ook redelijk positief gestemd te zijn over wat komen gaat in 2022.

De oud-NPS’er zegt in een reactie tegen Dagblad Suriname: “Het is een immens en bijzonder moment voor de huidige en toekomstige generaties, dat we 22 december 2021, wederom in de positie komen en zijn om de financiële en economische kracht van ons land zelf te bepalen.”

Volgens Van Coblijn is er “veel gesproken over stabiliteit en groei op dit zwaar beladen en belaste grondgebied. Laten we, echt waar, de kans die we krijgen nu grijpen, om het beeld van het besef van toen tot werkelijkheid maken. We staan op de schouders van het verleden en maak kansen voor ons in de toekomst.”

PK

error: Kopiëren mag niet!