15 Nieuwe Covid-besmettingen zondag en 1 patiënt aan virus overleden

Aan het coronavirus is zondag 26 december 1 patiënt overleden. Het totaal aantal aan het virus overleden personen bedraagt – sinds het begin van de pandemie medio maart 2020 – 1.187, zo is te zien op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) waar een zogenoemd dashboard dagelijks rond tien uur ‘s avonds de Covid-cijfers publiceert.

15 Personen werden positief getest (maandag 46, dinsdag 36, woensdag 20, donderdag 24, vrijdag 21 en zaterdag 15), 82 testen zijn uitgevoerd en volgens het dashboard zijn geen patiënten zondag genezen verklaard. 

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen zondag 3  patiënten (dat waren er een week geleden nog 11) en in totaal liggen 9 personen met het virus in een ziekenhuis, dat waren er donderdag nog 11. De BOG Covid-19 dashboard toont 26 december twee personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 51.593.

PK

error: Kopiëren mag niet!