Twee verkeersdoden Tweede Kerstdag in Nickerie…

Een automobilist is Tweede Kerstdag bij een eenzijdig verkeersongeval te Nickerie om het leven gekomen. De man was op slag dood.

Rond half negen ‘s morgens reed Dinesh Jipat als bestuurder van een Toyota Mark X met een vrij hoge snelheid over de Delhiweg. Ter hoogte van winkel Algoe heeft de bestuurder de controle over de besturing van zijn auto verloren, reed tegen een elektriciteitsmast en sloeg met de auto over de kop. De automobilist was op slag dood. Hij was bekneld geraakt in de auto. 

Een 21-jarige inzittende raakte ernstig gewond en hij verkeert in kritieke toestand. Een derde inzittende is opgenomen in het Mungra Medisch Centrum in Nieuw Nickerie met een arm- en beenfractuur. De politie van Waldeck heeft dit eenzijdig ongeval in onderzoek. 

Bij een tweede ongeval op Tweede Kerstdag werd de 31-jarige bromfietser Ulrich Loswijk door een auto aangereden. De vermoedelijke veroorzaker is na de aanrijding doorgereden. 

Het slachtoffer overleed zondagochtend rond zeven uur in het Mungra Medisch Centrum aan een hersenfractuur. Het ongeval is in onderzoek bij de politie van Paradise.

Beide lichamen zijn door de politie ter obductie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!