21 Nieuwe Covid-besmettingen vrijdag en weer geen enkele patiënt aan virus overleden 

Aan het coronavirus is vrijdag 24 december geen enkele patiënt overleden. Het totaal aantal aan het virus overleden personen bedraagt – sinds het begin van de pandemie medio maart 2020 – 1.186, zo is te zien op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) waar een zogenoemd dashboard dagelijks rond tien uur ‘s avonds de Covid-cijfers publiceert.

21 Personen werden positief getest (zaterdag 22, zondag 10, maandag 46, dinsdag 36, woensdag 20 en donderdag 24), 188 testen zijn uitgevoerd en volgens het dashboard zijn geen patiënten vrijdag genezen verklaard. 

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen vrijdag 3  patiënten (dat waren er zondag nog 11) en in totaal liggen 7 personen met het virus in een ziekenhuis, dat waren er donderdag nog 11. De BOG Covid-19 dashboard toont 24 december twee personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 51.563.

PK

error: Kopiëren mag niet!