‘Vergeet ons Niet’ tevreden over Kerstdiner voor kinderen uit Koewarasan, Sunny Point en Leiding

Ridgeley Pinas, voorzitter van de stichting ‘Vergeet ons Niet’, heeft afgelopen zaterdag een kerstdiner georganiseerd voor kinderen in de omgeving van Koewarasan, Sunny Point en Leiding. Door verschillende activiteiten te organiseren probeert Pinas de jongeren van de straat te houden. 

Lang niet alle jongeren staan op hoeken van straten maar de buurtwerker wil voorkomen dat het zover komt. Het diner bestond niet alleen uit lekker eten, maar er was ook ruimte voor een motivatiesessie. Pinas zegt, dat de jongeren erop gewezen is dat zij niet moeten kiezen voor het slechte pad en met de juiste mensen moeten omgaan. Het doel is om binnenkort een voetbalclub op te richten.

Pinas bedankt alle sponsoren die deze dag mede hebben mogelijk gemaakt. De focus is nu reeds op het nieuwe jaar waar Pinas een sportdag voor de jongeren van Opa Doelie in voorbereiding heeft.

RB

error: Kopiëren mag niet!