Social Army houdt inzamelingsactie voor kinderen in kansarme buurten

Social Army is vanaf 13 december een inzamelingsactie voor kinderen gestart. Hierbij worden mensen opgeroepen om speelgoederen/knuffels te doneren aan Social Army. Deze zullen verpakt worden en als kerstcadeautjes worden afgegeven aan kinderen in kansarme buurten. 

De organisatie doet jaarlijks iets voor kinderen in verband met Kinderdag. In verband met de bezetting van Social Army (project sociale bouwkavels) is het de organisatie dit jaar niet gelukt iets speciaals te doen in het kader van Kinderdag, vandaar dat de organisatie besloten heeft om van start te gaan met een inzamelingsactie voor kinderen (in verband met Kerst).

“Wij mikken op 100 kinderen die we blij willen maken met een cadeautje. Indien we meer donaties dan dat ontvangen, kunnen we sowieso meer kinderen helpen. We hebben inmiddels wel wat donaties binnen. De meeste mensen geven aan, dat ze nog moeten sorteren en zoeken. Hierbij willen wij van de organisatie gelijk gebruik ervan maken om aan te geven, dat de mensen niet tot het einde moeten wachten om te doneren. We willen ons ook goed voorbereiden op het project. De kinderen proberen we op 26 december (Tweede Kerstdag) hun cadeautjes te geven. De inzameling duurt tot 24 december”, aldus een woordvoerder van Social Army.

SK

error: Kopiëren mag niet!