‘Dil Mera Last X-Mas’ is muziekproject van zangers Boyke Datadin en Sharif Alibaks

De artiesten Boyke Datadin en Sharif Alibaks zijn een samenwerking aangegaan voor het muziekproject ‘Dil Mera Last X-Mas’. De manager van Face2face, Vishaal Khoenkhoen, zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat hij de Nederlandse muziekformatie dit jaar heeft overgenomen.

De manager en zijn team hebben een aantal muziekprojecten voltooid en uitgebracht met vocals van Boyke Datadin. Het team wilde dit keer iets apart gaan doen, voornamelijk een broken heart nummer. Vishaal Khoenkhoen besloot om de Zuid-Amerikaanse zanger Sharif Alibaks deel te maken van dit project, een project dus met twee hoofdzangers. Beide artiesten zijn ook te bewonderen in de videoclip gemaakt door de enige Selectabeats (Sanjay Autar). Boyke Datadin heeft eerder covers gedaan van originele songs van de Indiase legendarische zanger Mohammed Rafi.

Dit keer wilde het team een andere zijde van Datadin naar buiten brengen en werd gekozen voor het nummer ‘Dil Mera Churaya Kyun’. Het is origineel een lied gezongen door Kumar Sanu en Anu Malik. In de videoclip is de zanger samen met zijn geliefde wederhelft Cheanine Pahladsingh (model) te bewonderen. Het is een mix geworden met het nummer ‘Last Christmas’ met vocals van Sharif Alibaks. ‘Dil Mera Last X-Mas’ is gisteren gelanceerd en is te bekijken via het YouTube channel Selectabeats.

Face2face bestaat uit 9 leden, voor de helft oude muzikanten en voor de helft nieuwe aanwinsten. Naar zeggen van de manager is deze verschrikkelijk goed. In februari 2022 staan de opnames van voor hun eerste cd op agenda.  Muziekliefhebbers mogen in januari alvast wat producties met vocals van hun zangeres Miss Pinky en de zangers Boyke Datadin en Sharif Alibaks verwachten. Het doel van deze muziekgroep is om het publiek te entertainen en zoveel mogelijk goede en leuke muziek te maken.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!