‘Christmas on Chaand’ cover song met vocals van LadyBoss Varsa

Varsa Kisoen-Manbodh, bekend onder haar artiestennaam LadyBoss Varsa, heeft een tweede videoclip gelanceerd. De cover song ‘Christmas on Chaand’ is te beluisteren en te bekijken via het YouTube Channel van Napster Pro Studio. 

Het is een muziekproject in verband met de komende kerstdagen. Het is een mix geworden van ‘Awo Tumhe Chaand pe Lejaye’ en ‘Jingle Bells’. De golden oldie ‘Awo Tumhe Chaand pe Lejaye’ is origineel gezongen door de legendarische Indiase zangeres Nightingale Lata Mangeshkar. De muzikale omlijsting is gedaan door de “Guy with the Golden Fingers” Devin Beatz (Devin Gobind) en de opnames van de clip zijn gedaan door het team van Napster Pro Studio. 

Een bijzondere dank gaat uit naar alle sponsoren, familie en vrienden van de artieste die het project hebben ondersteund. Veel kijk- en luisterplezier namen de zangeres. In de toekomst mogen muziekliefhebbers meer songs verwachten van LadyBoss Varsa. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!