“Na Aile Sajaniya” is 4e eigen geschreven song van Ronny Badal

Real Life Entertainment mag spreken van nog een voltooid muziekproject. De song “Na Aile Sajaniya” is gelanceerd met een bijbehorende videoclip. Dit is nummer is de 4e eigen geschreven song van de artiest Ronny Badal. De muziek is dit keer een in house productie gedaan door Sudhir Binda van Desire Studios voor de mixing en mastering lag de verantwoordelijkheid bij Sunny Rambali van VS Music. 

Dit keer heeft het team ervoor gekozen om met een artiest uit het buitenland te werken namelijk, Mabouw van de muziekformatie ChiQ onder leiding van Ramesar V, beter bekend als VIKO. Mabouw is een van de leadzangeres van deze formatie. Daarnaast heeft hij meerdere nummers uitgebracht met verschillende artiesten. De artiest was op vakantie in Suriname en na een bezoekje bij Desire Studios hebben ze totaal ingepland toch iets leuks in elkaar kunnen zetten. De clip is in twee dagen geschoten. 

“Als het om schrijven gaat, wat in mij opkomt pen ik neer. Ik kan in verschillende stijlen  schrijven. De hindi scene kan wel een ander tintje krijgen. Daaraan werk ik wel. Komende tijd wil ik meerdere nummers doen. In feb is mijn streven om een leuke ballad te zingen. Ook een eigen nummer”, zegt Badal in gesprek met Dagblad Suriname.

De videoclip “Na Aile Sajaniya” is te bekijken via het YouTube Channel van Real Life Entertainment. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!