23 Nieuwe Covid-besmettingen vrijdag en geen patiënt aan virus overleden

Aan het Covid-19 virus is vrijdag 17 december geen enkele patiënt overleden. Het totaal aantal aan het virus overleden personen, sinds de uitbraak ervan in maart 2020, bedraagt nu 1.180. Dat meldt de Covid-19 dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, BOG, vrijdagavond.

23 Personen werden positief getest (woensdag 34 en donderdag 38), 301 testen zijn uitgevoerd en volgens het dashboard is geen patiënt vrijdag genezen verklaard. 

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen vrijdag 10  patiënten en in totaal liggen 13 personen met het virus in een ziekenhuis, geen wijzigingen in vergelijking met donderdag. De BOG Covid-19 dashboard toont 17 december twee personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 51.384.

PK

error: Kopiëren mag niet!