Populaire kasekogroep Sabakoe in Suriname

Sabakoe is een populaire muziekgroep uit Nederland. Voor de komst van de pandemie heeft Sabakoe ontelbare optredens gehad in ons land, vooral in de maand december. De laatste song van Sabakoe is een kerst song geweest met als titel, ‘Kresneti Doro’ (2020) en hun laatste album ‘N’a Porti Fowru’ kwam in 2018 uit.

Het is hun in het voorgaande jaar niet gelukt om Suriname te bezoeken met de komst van pandemie. Sabakoe is wederom in ons land in verband met de komende feestdagen. De voorzanger tevens bandleider Steven Maayen geeft het volgende aan in een gesprek. 

“We zijn op familiebezoek en bekijken ook opties om wat optredens te doen met inachtneming van de covid maatregelen. In Nederland treedt Sabakoe op verjaardagsfeesten met inachtneming van de Covid-19-maatregelen. De feesten vinden in de middag plaats. Het laatste optreden in Nederland voor de groep was op 13 december. We zijn heel blij om weer in Suriname te zijn. Lekker in eigen land. Het geeft je een fijn gevoel, het thuisgevoel. Verder zij we ook bezig met nieuwe songs. Men mag in het nieuwe jaar er naar uit kijken. Tenslotte uiteraard namens muziekgroep Sabakoe aan de totale gemeenschap alvast gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2022”

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!