May doet 2000 kerstbrood donaties

“Samen moeten wij er een mooie kerst van maken”

De afgelopen twee dagen konden de bewoners van zowel Welgedacht C als Wit Santi hun hart ophalen. In totaal zijn 2.000 broden uitgedeeld door de organisatie ‘De Natuur heeft kracht’ van Germain May. Veel mensen hadden belangstelling voor de verdeling van het kerstbrood.

May merkt op, dat veel personen niet meer in staat zijn om kerstbrood te kopen vanwege de toegenomen prijs. De kleine kerstbroden kosten gemiddeld SRD 60 en de grotere zitten rond de SRD 90. “De mensen hebben mij verteld, dat zij zich al erin hadden berust dat zij de kerst zonder kerstbrood zouden doorbrengen”, laat May weten. Hij voegt zijn kerstboodschap eraan toe: “Samen moeten wij er een mooie kerst van maken.”

Hij zegt tot slot, dat de mensen nog tijd hadden voor een grap. “Ze hopen dat zij volgend jaar niet alleen kerstbrood, maar ook kaas erbij zullen krijgen”, aldus May.

RB

error: Kopiëren mag niet!