Man (22) te Corantijnpolder tracht 59 gram cocaïne in nep maizenakoekjes te verzenden

De 22-jarige J.B. is zaterdag 11 december door de politie van het bureau Nickerie door tussenkomst van de afdeling Narcotica Brigade op zijn woonadres te Corantijnpolder opgespoord en aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname vrijdag 17 december.

De man was maandag 1 november bij een postbedrijf te Lelydorp waar  hij in totaal 59 gram cocaïne die in imitatie maïzenakoekjes was verwerkt in een doos ter verzending aanbood. 

De postverzender heeft aan de politie verklaard, dat hij zich op een weg te Lelydorp bevond, toen een onbekende man hem benaderde en hem vroeg een doos voor hem te posten, aangezien die man geen identiteitskaart bij zich had.

J.B. werd overgedragen aan de rechercheurs van Narcotica Brigade, waarna hij na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel is geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!