Avinash Changoer’s cover song ‘Mohabbat Filhaal 2’

Avinash Changoer, met als artiestennaam Cobra Jack, mag spreken van nog een cover song op zijn naam. De artiest zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat het muziekproject een idee was van zijn goede vriend Rayen. Zodoende een cover van het origineel nummer Filhaal2 Mohabbat gezongen door B Praak.

Het project is afgerond met een bijbehorende videoclip. De acteurs Farzaana Wongsowirono, Rayen, Rama, Anoeshka en Avinash Changoer hebben getracht om een liefdesdrama te presenteren in de vorm van deze muziekvideo, gebaseerd op de lyrics van het nummer. De opnames van de clip zijn gedaan in de woning van Jadoenath en Surin Sarjoe tevens sponsoren van dit project. Het muzikale gedeelte is in orde gemaakt door Reehan Baitali, Mix & Mastering is gedaan door Kavish Kalka, Video & Art door Sallo Fx Studio. De clip van de cover song ‘Mohabbat Filhaal 2’ is te bekijken via het YouTube channel van AngelsPromotions.

Cobra Jack is zanger van muziekformatie South South West en doet ook one man shows zodra hij in de gelegenheid is daarvoor. De artiest heeft ook zijn eigen barbershop, Cobra Hair Styling. “Zingen is mijn passie en schrijven doe ik met liefde. Het is dit keer een cover, maar de meeste liederen van mij als artiest schrijf ik zelf. Een bijzondere dank gaat uit naar alle sponsoren van het dit recente project. Ik probeer elk jaar wat nieuws mee te nemen voor mijn fans”, vertelt Cobra Jack. Muziekliefhebbers mogen nog vele producties verwachten met Cobra Jack. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!