Auto slaat over de kop op Pronkweg in Commewijne: een inzittende om het leven gekomen

Te Nieuw Amsterdam is vrijdagochtend rond elf uur door nog onbekende oorzaak op de Pronkweg een auto van de weg geraakt, over de kop geslagen en op de kop in een langs de weg lopende trens beland. Een inzittende van de auto, een vrouw, zou daarbij het leven hebben verloren.

Volgens nog onbevestigde berichten zaten in de auto zeker vier vrouwen. Omstanders kwamen snel te hulp en wisten enkele inzittenden uit de auto te halen.

Gealarmeerde politie en brandweer waren snel ter plaatse om ook hulp te bieden. De brandweer wist een nog in de auto vastzittende vrouw te bevrijden, maar naar verluidt was zij op dat moment al overleden aan de opgelopen letsels.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend, ook is de toestand van de overige inzittenden nog niet duidelijk. Het Korps Politie Suriname moet nog uitkomen met een politiebericht inzake dit eenzijdig ongeval.

error: Kopiëren mag niet!