“Hout dient men over water te vervoeren”

Een zwaar verkeersongeval vond woensdagmiddag plaats op de Wijdenboschbrug, waarbij vermoedelijk een persoon het leven heeft gelaten. “De beelden op social media waren heel erg schokkend, dit had niet mogen gebeuren”, zegt een burger genaamd, H.K., tegenover Dagblad Suriname.

De persoon vindt het triest dat kennelijk een persoon het met zijn leven heeft moeten bekopen. Daarbij denkt de burger ook aan het verdriet dat de familie op dit moment ervaart. Ook geeft de burger te kennen het erg te vinden, dat er heel wat voertuigen beschadigd zijn. “Als je auto niet ‘all risks’ is verzekerd ga je diep in je zak moeten gaan voor een andere. Want de verzekering gaat je geen andere auto geven. En dat geld dat je zult krijgen is te weinig.”

De burger stelt verder, dat dit voorval voorkomen had kunnen worden. Vooral, omdat dit niet de eerste keer is dat zoiets zich heeft voorgedaan.

“Hout dient men over water te vervoeren. Want het is zeer gevaarlijk zo. Ik las dat er besprekingen worden gevoerd ten aanzien van het vervoeren van houtblokken op de brug. Pas wanneer het kalf verdronken is, dempt men de put!”, aldus de burger.

SK

error: Kopiëren mag niet!