Zuurstofafname punten voor Verloskamer in Diakonessenhuis

‘Het was vandaag een extra vreugdevolle dag op de Verlosafdeling van het Diakonessenhuis’, aldus het ziekenhuis woensdag 15 december in een uitgebracht persbericht.

“De reden hiertoe is dat het zuurstofproject eindelijk is afgerond en opgeleverd. Het project bestond uit het aanleggen  van zuurstof afnamepunten van het centraal zuurstof distributiepunt naar de verloskamer. Dit project is erg belangrijk voor het Diakonessenhuis omdat de organisatie het gebruik van zuurstofflessen probeert af te bouwen vanwege het veiligheidsrisico en de efficiëntie. De nieuwe afnamepunten zorgen voor het veilig gebruik van zuurstof en makkelijke toegang tot de zuurstofbehoefte.’

In 2019 is er een donatie aanvraag ingediend bij de Stichting Staatsolie Foundation, de stichting heeft toentertijd een bedrag van € 10,925.54 beschikbaar gesteld als bijdrage aan het project. De overige kosten zijn gedekt door het Diakonessenhuis zelf.

De zuurstofafname punten zijn woensdag formeel in gebruik genomen en dit werd bekrachtigd met een dankceremonie. De algemeen directeur Clyde Cairo, zorgmanager Estella Landolf en hoofd van de Verloskamer Griselda van der Leeuw hebben namens de organisatie hun appreciatie uitgesproken naar vertegenwoordigers van de stichting Staatsolie Foundation. De formele ingebruikname is gedaan middels het onthullen van een plakkaat bij de ingang van de Verloskamer.

“Het Diakonessenhuis is de Staatolie Foundation zeer erkentelijk voor de steun van de stichting. Het is namelijk niet de eerste keer dat Staatsolie de organisatie een helpende hand aangereikt heeft.”

error: Kopiëren mag niet!