‘Owru Jari Pagara’ Mixtape opgedragen aan wijlen Arvinesh Sahai

Samenwerking tussen  Dj Insane,  Dj X-treme en Dj Xplotion

De Mixtape ‘Owru Jari Pagara’ a dedication to Arvinesh Sahai wordt vandaag, woensdag 15 december, vrijgegeven. Rajeev Badal zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat het een jaarlijks terugkerende mixtape is en het geheel was een initiatief van de dierbare muziekvriend, broer wijlen Arvinesh Sahai, de motor achter ARVID Production.

Het is de vierde editie van ‘Owru Yari Pagara’ mixtape. Deze editie telt 60 tracks. Het gaat om songs die voor 2021 een hit zijn geworden. Het team heeft getracht om een keuze te maken voor de meest bekende songs uit vele hitnummers.

“Arvinesh zat elk jaar achter mij aan voor dit project. Zodoende gingen wij aan slag met selecteren van songs. Dit jaar hebben wij onze muziekvriend, broer Arvinesh Sahai verloren, maar we zetten voort met dit project op zijn naam”, aldus Badal. Dj Insane,  Dj X-treme en Dj Xplotion mogen spreken van een voltooid muziekproject. De ‘Owru Jari Pagara’ a dedication to Arvinesh Sahai zal verkrijgbaar zijn in de bekende muziekwinkels en zal ook online vrijgegeven worden voor alle muziekliefhebbers. 

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!