Bromfieters (49) overlijdt na te zijn gevallen op Sir Winston Churchillweg

De 49-jarige bromfietser Jeanpaul Pawirodirjo is zaterdagmiddag 11 december in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, AZP, overleden aan de gevolgen van een eenzijding ongeval, zo meldt het Korps Politie Suriname. Hij was vrijdagavond tegen middernacht met zijn bromfiets gevallen en liep een ernstige verwonding op aan zijn hoofd.

De politie van het bureau Livorno kreeg telefonisch de melding van een verkeersongeval op de Sir Winston Churchillweg ter hoogte van een handelsmaatschappij. Agenten troffen vervolgens ter hoogte van mast D.B.47 op de westelijke rijhelft een bromfiets op het wegdek aan. Naast de brommer lag het verkeersslachtoffer dat niet aanspreekbaar was met een barstwond op het achterhoofd. In een ambulance werd de man naar de Spoed Eisende hulp van het AZP vervoerd waar hij de volgende dag overleed aan zijn verwondingen.

Een collega van de overledene, die vrijdagavond ter plaatse werd aangetroffen, verklaarde aan de politie dat hij en Pawirodirjo van het werk kwamen en op hun bromfietsen naar huis reden. Pawirodirjo reed ongeveer 50 tot 100 meter voor hem en plotseling zag hij dat Jeanpaul met zijn bromfiets op het wegdek viel.

Het is vooralsnog onduidelijk waardoor Pawirodirjo viel. Echter is het ook nog niet bekend, of de man bijvoorbeeld leed aan een chronische ziekte.

Het lichaam van het slachtoffer is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan zijn nabestaanden. Het verdere onderzoek van dit verkeersongeval wordt verricht door de politie van het bureau Livorno.

error: Kopiëren mag niet!