Brando ontdekt zangtalenten, programma vandaag op de beeldbuis

De organisatie Brando heeft een project vastgelegd bij Bundru Clubhouse. Dagblad Suriname heeft het volgende vernomen van de coördinator. 

De organisatie heeft ter afsluiting van het jaar 2021 een project vastgelegd welke vandaag, woensdag 15 december, wordt vrijgegeven op de beeldbuis. Het gaat om een door Brando georganiseerde zangcontest. De ervaringen zijn zeer positief, zowel jong als oud hebben deelgenomen. Bundru manager Jeane was zeer tevreden.

De jongste deelnemer was de 12-jarige Marry Ann en zij zong het lied “Ghee wee White Christmas” (Caela Thomas). Ook zanger Denzel deed eraan mee met het lied “She was only sixteen” (Sam Cooke ). Verder hebben deelgenomen Afie met “Ät last” (Etta James), Melvin met het nummer “Take time to  now her” (Percy Sledge), Loreé zong het lied “You make me feel like a natural woman” (Aretha Ftanklin) en zangerers Pareltje zong “Left in the dark” van Barbra Streisand. Het is de bedoeling om in 2022 deze talenten zoveel mogelijk bekendheid te geven. Volgens de organisatie gaat het om verborgen talenten. 

error: Kopiëren mag niet!