Zangeres Savita Singh en haar nieuwste videoclip ‘Chataniya’

The Boss Promotions & KRS Royal is een organisatie die bekend staat om hun projecten met artiesten nationaal, als internationaal. De organisatie heeft Suriname kennis laten maken met zangeres Savita Singh uit Trinidad.

Savita Singh is constant bezig in de muziekscene en werkt steeds aan nieuwe producties. Savita heeft nu een project op haar naam staan met als titel ‘Chataniya’. The Boss Promotions & KRS Royal zorgen ook voor bekendheid van haar nieuwe projecten onder de Surinaamse muziekliefhebbers. ‘Chataniya’ is een dansnummer geworden zoals gewend van artiesten uit Trinidad met een Chutney groove.

Het nummer is uitgebracht met een bijbehorende videoclip, waarin de zangeres is te bewonderen met twee danseressen, Giselle Pascall en Ariel Thomas. Het is muzikale gedeelte is gedaan door Maha Production (Trinidad). Het Engelse gedeelte van de lyrics is op papier gezet door Veekash Sahadeo. De clip is te bewonderen via YouTube en streamingdiensten. 

De organisatie is enthousiast en is blij te verklaren, dat er in feite zo’n familieband is opgebouwd met de zangeres. The Boss Promotions & KRS Royal hoopt dat de huidige situatie van de Covid-pandemie veranderd en dat zij gauw weer behalve projecten ook events kunnen organiseren. Uiteraard staat gezondheid op de eerste plaats. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!