Regering kondigt ‘Safe Exercise Area’ aan vanaf zondag 19 december

“Deel Sophie Redmondstraat afgesloten voor verkeer”

De regering, onder leiding van minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid, en districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost hebben dinsdagochtend in een persconferentie een ‘Safe Exercise Area’ aangekondigd. Dit om sport en bewegen aan te moedigen.

Het ministerie van Volksgezondheid zal zondag 19 december om 08.00 uur de lancering van de ‘Safe Exercise Area’ in de dr. Sophie Redmondstraat ter hoogte van de rotonde doen. Tot de Rode Kruislaan zal die straat wekelijks op de zondag in de ochtenduren afgesloten zijn.

Met dit initiatief beoogt het ministerie om de gezondheid te bevorderen door beweging in de strijd tegen de niet-overdraagbare aandoeningen, waaronder hart- en vaatziekten, kanker, diabetes mellitus, chronische longziekten, in Suriname.

President Chandrikapersad Santokhi zal de lancering verrichten.

error: Kopiëren mag niet!