Kunstenaar Rahied Abdoel over de expositie ‘Free Your Mind’

Op 10 en 12 december waren kunstwerken van de kunstenaars Manuela, Dorethy, Anwar en Arti Abhelakh, Rahied Abdoel te bewonderen in de expositie‘Free Your Mind’. De organisatie lag in handen van Rahied Abdoel in samenspraak met zijn collega kunstenaars. 

“Ik heb de expo ervaren als te zijn het begin van een nieuw artistiek tijdperk temidden van de Covid-pandemie, waarbij de artiest zijn vrijheid heeft om zijn kunst te tonen aan de man met inachtneming van alle Covid-maatregelen. Isolatie is geen optie. Covid zal blijven. De kunst is om als mens je leven zodanig aan te passen, dat alles normaal doorgaat. Ik ervaar deze expo als te zijn zeer positief en zag meer en meer kunstliefhebbers een bezoekje brengen”, zegt Abdoel in gesprek met Dagblad Suriname. 

Rahied Abdoel had 6 kunstwerken beschikbaar voor de expositie waaronder 4 houten stukken van mahonie, kopi en purperhart en 2 schilderijen op canvas. De kunstwerken zijn te koop maar de prijzen wenst de kunstenaar niet via de media vrij te geven. 

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!