’Dil Ki Awaaz’ is eerste album met vocals van Ricky Sewsaran

Ricky Sewsaran behoort tot de Surinamers met talent. Sewsaran is heel actief bezig in de muziekscene en mag nu spreken van een album op zijn  naam. Het album ‘Dil Ki Awaaz’ telt tien golden oldies. Hiermee heeft Satish Music center een project voltooid in samenwerking met de artiest. Ricky Sewsaran heeft de samenwerking heel goed ervaren en vertelt het volgende tegen Dagblad Suriname.

“De samenwerking was super, mijn liederen zijn opgenomen en mastered in de welbekende Djwala Studios door Djwala Lachman en video- en foto-opnames zijn gedaan door Master Viroe, Viroe Chotoe. Het was altijd mijn droom dat ik ooit een album op mijn naam mocht hebben, maar het was niet gemakkelijk. Mijn eerste lied met een videoclip is het nummer ‘Woh tere Pyaar ka Gham’. Ik stelde mezelf de vraag: hoe zullen de mensen reageren op mijn clip, omdat het een brokenheart song is. Maar, het is ook mijn favoriete song en ik hou heel erg van dat nummer en dacht dus ook om daarmee kennis te maken op YouTube. Ik ben heel blij voor de mooie comments en de complimenten die ik tot nu toe krijg, iets om heel trots op te zijn. Verder een bijzondere dank aan iedereen, waaronder de fans en in het bijzonder, SMC de heer Satish Jhinnoe.”

Ricky Sewsaran heeft in zijn jeugdjaren kennisgemaakt met muziek. Wijlen (adja )grootvader gevolgd was baithakgana zanger en ook heeft hij van wijlen vader Radjen Sewsaran veel geleerd. Zodoende is hij ook terecht gekomen in de omroepwereld. Sewsaran verklapt, dat hij nooit muziek- of zanglessen heeft gevolgd. “Het komt gewoon uit mezelf, het is mijn grootste hobby”, zegt Sewsaran die gebonden is aan muziekgroep Ek Sitara Baithak Power als bongo, spd speler en zanger. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!