Song “Please Be Mine” is een duet in combinatie van reggae- en popmuziek

De artieste Samora Souprayen en Turbulence zijn een samenwerking aangegaan voor een muziekproject. De nieuwe song “Please Be Mine” is een duet gezongen door Samora en Turbulence. Het is een nummer waarin liefde wordt bezongen, twee geliefden hun liefde bekennen en hun partner vragen om aan hun zijde te blijven en samen mooie momenten te beleven.

De instrumental komt van “Kiro music maker” in samenwerking met Res Staudenmann. “Please Be Mine” is al te beluisteren en de bijbehorende videoclip is ook al te bekijken via YouTube en streamingdiensten. Samora maakt graag muziek in de genres reggae, pop, dancehall, Afro, soul, R&B en hiphop. De zangeres is afkomstig uit een muzikale familie en houdt behalve van zingen ook van koken en zwemmen. 

“Turbulence heeft best een grote bijdrage in dit project. Hij heeft namelijk de basis van de track kunnen neerleggen en vandaaruit zijn wij verder gegaan. De samenwerking was spannend, leuk, spontaan en intens. Ik ben al jaren een Turbulence fan dus deze connectie voelt als een zegen aan. In het jaar 2021 heb ik de helft minder shows gedaan dan normaal. Gelukkig heb ik met mijn team kunnen focussen op een digitale groei. We hadden een mini-tour in Zwitserland en verder heb ik veel kunnen netwerken. Wij Surinamers hebben internationale potenties en als je een droom, doel of visie hebt, laat niets en niemand jouw tegenhouden dit waar te maken. You can do it en geloof in jezelf”, zegt Samora in gesprek met Dagblad Suriname.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!