Silsila Mashup met vocals van King of Hindipop Oemar Wagid Hosain

Een recente videoclip die heel veel aandacht krijgt is de Silsila Mashup met vocals van King Of Hindipop Oemar Wagid Hosain. Het project is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Angels Promotions en Selecta beats (Sanjay Autar). De videoclip vanuit het team is grootst verwelkomd na afwezigheid van twee jaar van de artiest Oemar Wagid Hosain.

Het is een mashup geworden van de songs ‘Sar Se Sarke’ en ‘Dekha Ek  Khwab’ beide uit de film Silsila. Deze liedjes zijn origineel gezongen door de legendarisch Indiase artiesten Kishore Kumar en Lata Mangeshkar. 

Robby Santoe spreekt vol lof over deze samenwerking en zegt: “De keuze van songs is gemaakt door Angels Promotions. Voor de videoclip en muzikale omlijsting is gezorgd door Selecta beats (Sanjay Autar). Een bijzonder woord van dank aan Selecta voor de samenwerking en het leveren van een geweldige videoclip.”

“Muziekliefhebbers mogen in de komende tijd meer producties verwachten met zangers van The Big Band Xqlusiv” aldus de manager Robby Santoe. 

Silsila Mashup is te bekijken via YouTube en streamingdiensten. Ook op de populaire app TikTok wordt de clip gedeeld en wordt gebruik gemaakt van de audio voor het maken van contents door fans van Oemar en muziekliefhebbers. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!