Finabank verhoogt per maandag 13 december US$ opnamelimieten

De Finabank heeft bekendgemaakt dat haar US$ opnamelimieten aan de kassa en de Finamatics in het hoofdkantoor en de filialen zijn verhoogd, “zodat wij u in uw financiele behoeften kunnen blijven voorzien”, zo meldt de bank op haar website.

Met ingang van vandaag, maandag 13 december, kan men 500 Amerikaanse dollar per dag opnemen bij de Finamatics. Bij de kassa in de bank kan nu US$ 10.000 per week opgenomen worden. De opnamekosten bij de Finamatics bedragen per transactie US$ 1 en bij de kassa in de bank is dat US$ 2 per transactie.

Wekelijks kan zonder verdere extra kosten maximaal 10.000 Amerikaanse dollar gestort worden bij de kassa in de bank.

De Euro opname- en stortingskosten en Euro-limieten blijven ongewijzigd.

De Finabank laat weten, dat voor meer informatie over de limieten en kosten contact kan worden opgenomen met het Customer Support Team van de bank via het e-mailadres [email protected].

error: Kopiëren mag niet!