King Koyeba gereed voor tour ondanks de Covid-19 situatie

De bekende zanger van Surinaamse afkomst King Koyeba staat gereed om op een music tour te gaan. De krant heeft het volgende van Mc Vuure vernomen.

King Koyeba, geboren als Lowinso Misiedjan, zal na 10 jaar in Frans Guyana vertoeven. De music tour heeft als doel om promotie te doen, shows, meet & greet, uiteraard dit alles met inachtneming van de huidige Covid-situatie. Het zal niet zijn zoals voorheen, in normale omstandigheden voor de komst van de Covid-pandemie, maar King Koyeba zal zijn best doen om de fans toch nog te laten genieten.

Suriname staat ook op de agenda, maar men zit nog met gedachten betreffende de protocollen, bevestigt tour manager Mario Wydenbosch.

Promotor Mc Vuure geeft verder mee, dat ook Tranga Rugie met full band op 24 december van de partij zal zijn. Het ziet er wel naar uit dat Suriname aandoen zal lukken, maar de artiesten zullen zich eerst aan de Franse kant verblijven.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!