C Futego’s nieuwe song en videoclip “Don’t know you”

De Surinaamse DJ/producer C Futego heeft een song met een videoclip gelanceerd. Door de Covid-pandemie heeft C Futego lange periode geen optredens kunnen doen. Dit heeft mentaal een grote impact op haar gehad. Met de song “Don’t know you” uit ze haar gevoelens van de afgelopen periode. Een ding dat zij heeft geleerd afgelopen jaar is, dat je je als persoon niet moet identificeren met je beroep.

“Voor 2020 zei ik altijd, ik ben DJ/producer, maar op het moment dat de optredens weg kwamen te vallen, omdat wij als entertainers niet mochten werken, vraag je je eindelijk af wie je bent. Daar gaat de song “Don’t know you” over. C Futego is de producer en heeft de lyrics zelf geschreven.

De videoclip is te zien op YouTube en te beluisteren op alle bekende streaming sites (Spotify, Apple Music, Deezer etcetera). Hier is zij te bewonderen met haar vriendin Julia en huisdier.

“Ik heb voor zwart wit beeld gekozen, omdat het past bij het gevoel van de clip. De beelden zijn opgenomen tijdens de total lockdown van 2020. Een kleine documentaire van 2 weken opgesloten in huis. Tijdens die periode was ik ook nog eens jarig en probeerden we er het beste van de maken”, verklapt C Futego tegenover Dagblad Suriname.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!