Album ‘Remember Oom Max Nijman’ met vocals van Naphtaly

Artiest Naphtaly heeft gewerkt aan het album ‘Remember Oom Max Nijman’. De krant verneemt het volgende van Mc Vuure. 

Het project is tot stand gekomen in samenwerking met Fredje Studio en Asopropo Band. Naphtaly, geboren als Maasie Carolis, staat bekend als een top producer en zanger in Europa en is momenteel woonachtig in Parijs.

‘Remember Oom Max Nijman’ is een album met vijf songs die origineel zijn gezongen door wijlen Max Nijman. Naphtaly geeft aan, dat de songs in een reggae muziekgenre zijn gebracht. Het duurde een jaar om het project te voltooien, omdat de artiest het op zijn best wilde neerzetten.

Naphtaly heeft vanaf zijn 7e jaar kennis gemaakt met muziek en muziekinstrumenten door zijn vader. Wijlen Max Reinier Nijman was heel populair en de artiest haalt heel veel inspiratie vanuit zijn songs. Het doel van dit album is uiteraard om de songs van wijlen Max Reinier Nijman leven in te blazen.

Album ‘Remember Oom Max Nijman’ zal vanaf komend week verkrijgbaar zijn. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!