Vijf gewapende mannen nemen op Langatabiki pasi bestelbusje onder vuur

Vijf gewapende mannen hebben woensdagochtend tussen 9 en 10 uur ter hoogte van kilometer 70 Langatabiki pasi op een bestelbus geschoten. In die bestelbus zaten de bestuurder en twee kinderen van rond de 8-9 jaar, zo heeft Dagblad Suriname vernomen.

De bestuur wist door te rijden tot kilometer 37 voorbij het goudmijnbedrijf Newmont richting Paramaribo, terwijl de voorzijde van de auto flinke schade had opgelopen. Op de wagen werd geschoten op een deel van de weg waar grote stenen liggen en daardoor raakte de radiateur beschadigd. Het is een gedeelte van de weg waar het verkeer gedwongen wordt te stoppen of snelheid te verminderen vanwege de stenen.

De drie inzittenden bleven ongedeerd, alleen heeft het busje nu diverse kogelinslagen. Door het alerte handelen van de bestuurder hebben de potentiële overvallers niets buit kunnen maken.

PK

error: Kopiëren mag niet!